Avitcid akne

  Avitcid on ollut kantava voima akne hoito 25 vuotta. Se on turvallinen ja tehokas, eikä ihotautilääkäri voi harjoitella ilman sitä. Silti se voi olla ärsyttävää, jos ei käytä sitä oikein. Yleisesti, pitäisi käyttää vahvin valmisteen siedetty, mutta se on toiminut jopa hitaasti.

  Avitcid tulee seuraavat vahvuudet:
Cream: 0,025, 0,05, 0,1
Geeli: 0,01, 0,025
Ratkaisu: (harvoin)

Avitcid akne


  Geeli on voimakkaampi kuin kerma huolimatta että alhaisempi pitoisuus.0,025% kermaa markkinoitiin ei akne - mutta vanhemmille potilaille, jotka käyttävät Avitcid ryppyjä ja ikääntymisen muutoksia. Nyt on Renova tälle potilasryhmälle.

Seuraavassa muutamia ohjeita, jotka voivat auttaa sinua.

   Käytä ei-saippua puhdistusaineet, kuten cetaphil Cleansing Lotion, kahdesti päivässä. Jos teet tämän, sinun ei tarvitse odottaa 20 minuuttia pesun jälkeen hakea Avitcid.
Avitcid 0,01 0,025 0,05 0,1 kerma geeliä (ks reseptiä) sovelletaan herneen koko pudota koko kasvot joka toinen ilta kahden viikon ajan, sitten joka yö kahdeksan viikon ajan. Joskus voit siirtyä aamulla ja iltaisin. Kun noin kaksi kuukautta vahvuus voidaan yleensä lisätä.
Jos punoitus tai kuivuus jälkeen kehittyy yhä vahvuus (jotka ovat harvinaisia) pudota takaisin edellisen annoksen kunnes se ratkaisee, sitten nostaa annosta uudelleen.0,025 ja 0,05% voiteet ovat yleensä liian heikko toimimaan kovinkaan hyvin pitkäaikaiseen hoitoon.
Ole kärsivällinen. Tämä vie aikaa työtä - mutta se on erittäin tehokas.

Zyrtec vedlejší účinky